-
Buffet de Luxe
Koude gerechten
- Crostini’s met olijventapenade, parmaham en verse meloen
- Tartaar van gemarineerde zalm met yoghurt en verse dille
- Salade van mozzarella, artisjokken, groene asperges en veldsla
- Gerookte eendenborst met gemarineerde champignons en compote van preiselbeeren
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Gebakken parelhoenfilet à la “bonne femme”
- Rundersaucijsjes met verse tomatensaus en koriander
- Gegrilde gamba’s gemarineerd met limoen en verse knoflook
- Thaise rijst met sereh (citroengras), verse gember en bosuitjes
- Zalmfilet op een bedje van wilde spinazie onder een dakje van tomaat en mozzarella
- Ravioli met kaas in een spinazie-paprikasaus
- Fijne ratatouille met verse basilicum
-
Buffet “De scheepswerf”
Koude gerechten
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Huisgemaakte pittige kipsalade met cashewnoten en ananas
- Avocadosalade met garnalen en appel
- Groene salade met ei, croutons en kruidendressing
- Gerookte kalkoen met mangochutney
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Zalm en kabeljauw in wittewijnsaus
- Kippendijtjes met champignons en spek
- Runderstoofpotje met zilveruitjes
- Met ham en kaas gegratineerde witlof
- Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
- Romige aardappelpuree
-
Buffet "Hollands Glorie"
Koude gerechten
- Gepocheerde zalmfilet gegarneerd met Noorse garnaaltjes en huisgemaakte cocktailsaus
- Nieuwe haring op salade van bietjes, appel en crème fraîche
- Gerookte ham met krullen Parmezaanse kaas
- Gebraden rosbief met remouladesaus
- Salade van geitenkaas met appel, walnoten en honing
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- In parmaham gerolde kabeljauw met wittewijnsaus
- Gebraden varkenslende in roomsaus met paddenstoelen
- Huisgemaakte kip stroganoff
- Hollandse groentemix
- Gevulde aardappelen met spek en crème fraîche
-
Buffet “Ambachtelijk” (Oer-Hollands)
Koude gerechten
- Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
- Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
- Selectie van gerookte vissoorten uit de Noordzee
- Ouderwetse huzarensalade met eitje en ham
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Gehaktballetjes op grootmoeders wijze met mosterdjus en uitjes
- Kabeljauwfilet gestoofd in mosterdsaus en afgemaakt met julienne van fijne groenten
- Stooflapje met rode kool, appel en romige aardappelpuree
- Bloemkool met kaassaus
- Krielaardappeltjes in de boter gebakken
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Aanvullingen volgens het seizoen mogelijk, zoals asperges, vis en groente volgens de seizoenswijzer, wild, gevogelte, etc.
-
Buffet “De Zwaaikom”
Koude gerechten
- Huisgemaakte pittige kipsalade met cashewnoten en ananas
- Zalmsalade
- Rosbief met truffelmayonaise
- Ardennerham met meloen
- Kaasplateau met noten en dadels
- Rauwkostsalade
- Groene salade met croutons, pijnboompitten en dressings
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Rundergehaktballetjes in eigen jus
- Kipsaté in pindasaus en krokante uitjes
- Gestoofde kabeljauw en grove mosterdsaus
- Mix van roergebakken groenten
- Aardappelgratin
- Macaroni met gedroogde tomaat, gegratineerd met kaas
-
Buffet “Gondola di Venetia”
Koude gerechten
- Insalata caprese (heerlijke salade met tomaat, mozzarella en verse basilicum)
- Vitello tonnato met krokant gefrituurde kappertjes
- Pastasalade met carpaccio van weiderund, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Parmaham met Parmezaanse kaas en olijven
- Met tomaat en knoflook gemarineerde gamba’s
- Diverse afgebakken broodsoorten met kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Kippendijtjes in huisgemaakte gorgonzola roomsaus
- Gegrilde zalm op een bedje van spinazie met tomaat en mozzarella
- Roerbak van Italiaanse seizoensgroenten
- Tortellini met ricotta en spinazie en een heerlijke Italiaanse saus van stoofvlees
- Penne met Italiaanse groenten en Parmezaanse kaas
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Polpette in salsa di pomodoro (Italiaanse gekruide gehaktballetjes in tomatensaus)
-
Buffet “Tapas Españolas”
Koude tapas
- Spaanse ham en worstsoorten
- Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes en rucola
- Gemarineerde olijven
- Manchego (schapenkaas) in knoflookolie
- Spiesje mozzarella en sud ’n sol tomaten
- Diverse afgebakken broodsoorten met kruidenboter, olijventapenaden, aioli en knoflookmayonaise
Warme gerechten
- Gebakken gehaktballetje, medium gekruid
- Huisgemaakte tomaten- paprikasaus
- Aardappel tortilla met knoflook, paprika en ui
- Mini scampi’s, gebakken gamba’s in knoflookolie
- Champignons met knoflook en oregano
- Pollo de Jerez, malse kipfilet met een saus van sherry
- Patatas bravas met knoflookmayonaise
-
Buffet "De Bourgondiër"
Koude gerechten
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Salade penne met artisjokken, haricots verts, Noorse garnalen en rucola
- Veldsla met toppings van pijnboompitjes, gedroogde pomodori (roma-tomaatjes) en frisse limoendressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Overheerlijke verse lasagne bolognese
- Runderstoofpot op zijn Siciliaans met tomaten en rozemarijn
- Zalmfilet op een bedje van spinazie met tomatensaus en gegratineerd met mozzarella geserveerd met verse tagliatelle
- Lintnoedels met gegrilde kip, roomsaus met groene pesto en gedroogde tomaatjes
- Met kaas gevulde en gegratineerde tortelloni
-
Buffet "De Bollenstreek"
Koude gerechten
- Mootjes gestoomde zalm begeleid met whiskysaus
- Rauwkostsalade met toppings en limoendressing
- Waldorfsalade met stukjes gerookte kip
- Salade van Reypenaer-kaas, verse bleekselderij en walnoten
- Aardappelsalade met rode ui en verse bieslook
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Botermalse kippendijtjes in roomsaus met paddenstoelen
- In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
- Bloemkool en broccoli met gebakken nootjes
- Met ham en kaas gegratineerde witlof
- Aardappelen gegratineerd met oude kaas, rozemarijn en tijm
-
Buffet "Het oude Katwijk"
Koude gerechten
- Huisgemaakte rundvleessalade met verschillende koude vleeswaren
- Huisgemaakte zalmsalade met verschillende koude vissoorten
- Mooi opgemaakte varkensfricandeau met verse ananas
- Verschillende soorten gerookte ham met meloen
- Verse rauwkostsalade met yoghurtdressing
- Diverse Franse en Hollandse kazen met noten en dadels
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Lekker gekruide varkenscarré in huisgemaakte roomsaus
- Rundergehaktballetjes in eigen jus met uitjes
- Huisgemaakte kipsaté met huisgemaakte pindasaus
- Vispotje van Noordzeevis in wittewijnsaus met dille
- Aardappelgratin met knoflook en tijm
- Witte rijst met bosuitjes, taugé en broccoli
-
Frans buffet
Koude gerechten
- Huisgemaakte salade niçoise
- Opgemaakte zalmsalade
- Rosbief met truffelmayonaise
- Ardennerham met meloen
- Rauwkostsalade
- Groene salade met dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Coq au vin
- Oma’s gehaktballen in jus
- Ratatouille
- Penne a la Provence
- Aardappelgratin
-
Italiaans Buffet
Koude gerechten
- Een heerlijke salade met tomaat, mozzarella en pesto
- Antipasti van Italiaanse worst- en hamspecialiteiten met meloen
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Gemengde groene sla met olijven, mozzarella en Italiaanse dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Kippendij met parmaham in rodewijnjus
- Tortellini met ricotta en spinazie
- Lasagne bolognese
- Provinciaalse ratatouille
- Aardappelwedges met tijm en rozemarijn
- Penne gegratineerd met Parmezaanse kaas
-
Indisch buffet
Koude gerechten
- Salade gadogado
Warme gerechten
- Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
- Daging rendang (gestoofd rundvlees in pittige sojasaus)
- Ajam besengek (malse dijfilet in milde kokossaus)
- Javaanse kipsaté
- Sambal goreng telor (hardgekookt ei in kokossaus)
- Sajoer lodeh (mix van groenten in milde kokosmelk)
- Tjaptjoi
- Chinese garnalen in zoetzure saus
- Nasi goreng
- Bami goreng
Bijgerechten
- Atjar, kroepoek, seroendeng, sambal, zoetzure komkommer, gebakken uitjes
-
Oosters buffet
Rijsttafel
- Saté van kip en varkenshaas
- Bami goreng
- Nasi goreng
- Foeyonghai
- Indische balletjes in zoetzure saus
- Kroepoek, seroendeng, atjar
- Zoetzure komkommer
- Salade gadogado
- Groene salade met toppings en dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
-
Hollands buffet
Koude gerechten
- Plateau van gerookte vissoorten
- Salade van zalm
- Opgemaakte rundvleessalade
- Groene salade met croutons, pijnboompitjes en dressings
- Gevulde eitjes
- Gevulde tomaatjes
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Beenham met honingmosterdsaus
- Gepocheerde zalm, wittewijnsaus en groenten
- Boeuf bourguignon
- Hollandse groentemix
- Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
- Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
-
Stamppottenbuffet
Warme gerechten
- Hutspot met Oma’s gehaktbal
- Stamppot boerenkool met worst en uitgebakken spekjes
- Stamppot zuurkool met rookworst en Zeeuws spek
Bijgerechten
- Garnituur van piccalilly, augurkjes, zilveruitjes, uitgebakken uitjes, stoofperen en lekkere vleesjus
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Huisgemaakte erwtensoep
- Stamppot rode kool met hachee
-
Buffet à la Orion
Koude gerechten
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffemayonaise
- Carpaccio van gerookte zalm à la Orion
- Opgemaakte rundvleessalade
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Cocktail- en ravigottesaus
Warme gerechten
- Gemarineerde spareribs à la Orion
- Gemarineerde varkenshaassaté in satésaus à la Orion
- Kippenpootjes in chilisaus à la Orion
- Met ham en kaas gegratineerde witlof
- Gebakken krieltjes met spek en uitjes
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Zalmfilet in een mosterd-dillesaus
- Krab diable (Krab met een heerlijke Orion saus)
-
Standaard buffet
Koude gerechten
- Rosbief met truffelmayonaise
- Plateau van gerookte vissoorten
- Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
- Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
- Rauwkostsalade
- Groene salade met dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met boter, tapenade en koude sauzen
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon roomsaus
- Beenham met honingmosterdsaus
- In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
- Ratatouille
- Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
- Witte rijst met cashewnoten en lente ui
-
Chef's choice
Uw buffet
Onze chef-kok maakt een heerlijke keuze uit onze gerechten. Laat u verrassen!
- 3 voorgerechten/salades
- 2 hoofdgerechten met groenten en aardappel/pastagerecht
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
-
Saté buffet
Koude gerechten
- Huzarensalade
- Pastasalade
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
Warme gerechten
- Kipsaté in satésaus
- Gehaktballetjes in sweet chilisaus