Toon alle buffetten
Buffetten standaard
Buffetten traditioneel
Buffetten luxe
  • Buffet de Luxe
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Crostini’s met olijventapenade, parmaham en verse meloen
    • Tartaar van gemarineerde zalm met yoghurt en verse dille
    • Salade van mozzarella, artisjokken, groene asperges en veldsla
    • Gerookte eendenborst met gemarineerde champignons en compote van preiselbeeren
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Gebakken parelhoenfilet à la “bonne femme”
    • Rundersaucijsjes met verse tomatensaus en koriander
    • Gegrilde gamba’s gemarineerd met limoen en verse knoflook
    • Thaise rijst met sereh (citroengras), verse gember en bosuitjes
    • Zalmfilet op een bedje van wilde spinazie onder een dakje van tomaat en mozzarella
    • Ravioli met kaas in een spinazie-paprikasaus
    • Fijne ratatouille met verse basilicum
  • Buffet “De scheepswerf”
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
    • Huisgemaakte pittige kipsalade met cashewnoten en ananas
    • Avocadosalade met garnalen en appel
    • Groene salade met ei, croutons en kruidendressing
    • Gerookte kalkoen met mangochutney
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Zalm en kabeljauw in wittewijnsaus
    • Kippendijtjes met champignons en spek
    • Runderstoofpotje met zilveruitjes
    • Met ham en kaas gegratineerde witlof
    • Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
    • Romige aardappelpuree
  • Buffet "Hollands Glorie"
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Gepocheerde zalmfilet gegarneerd met Noorse garnaaltjes en huisgemaakte cocktailsaus
    • Nieuwe haring op salade van bietjes, appel en crème fraîche
    • Gerookte ham met krullen Parmezaanse kaas
    • Gebraden rosbief met remouladesaus
    • Salade van geitenkaas met appel, walnoten en honing
    • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • In parmaham gerolde kabeljauw met wittewijnsaus
    • Gebraden varkenslende in roomsaus met paddenstoelen
    • Huisgemaakte kip stroganoff
    • Hollandse groentemix
    • Gevulde aardappelen met spek en crème fraîche
  • Buffet “Ambachtelijk” (Oer-Hollands)
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
    • Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
    • Selectie van gerookte vissoorten uit de Noordzee
    • Ouderwetse huzarensalade met eitje en ham
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Gehaktballetjes op grootmoeders wijze met mosterdjus en uitjes
    • Kabeljauwfilet gestoofd in mosterdsaus en afgemaakt met julienne van fijne groenten
    • Stooflapje met rode kool, appel en romige aardappelpuree
    • Bloemkool met kaassaus
    • Krielaardappeltjes in de boter gebakken

    Extra op aanvraag (tegen meerprijs):

    • Aanvullingen volgens het seizoen mogelijk, zoals asperges, vis en groente volgens de seizoenswijzer, wild, gevogelte, etc.
  • Buffet “De Zwaaikom”
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Huisgemaakte pittige kipsalade met cashewnoten en ananas
    • Zalmsalade
    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Ardennerham met meloen
    • Kaasplateau met noten en dadels
    • Rauwkostsalade
    • Groene salade met croutons, pijnboompitten en dressings
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Varkenshaas in champignon-roomsaus
    • Rundergehaktballetjes in eigen jus
    • Kipsaté in pindasaus en krokante uitjes
    • Gestoofde kabeljauw en grove mosterdsaus
    • Mix van roergebakken groenten
    • Aardappelgratin
    • Macaroni met gedroogde tomaat, gegratineerd met kaas
  • Buffet “Gondola di Venetia”
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Insalata caprese (heerlijke salade met tomaat, mozzarella en verse basilicum)
    • Vitello tonnato met krokant gefrituurde kappertjes
    • Pastasalade met carpaccio van weiderund, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
    • Parmaham met Parmezaanse kaas en olijven
    • Met tomaat en knoflook gemarineerde gamba’s
    • Diverse afgebakken broodsoorten met kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Kippendijtjes in huisgemaakte gorgonzola roomsaus
    • Gegrilde zalm op een bedje van spinazie met tomaat en mozzarella
    • Roerbak van Italiaanse seizoensgroenten
    • Tortellini met ricotta en spinazie en een heerlijke Italiaanse saus van stoofvlees
    • Penne met Italiaanse groenten en Parmezaanse kaas

    Extra op aanvraag (tegen meerprijs):

    • Polpette in salsa di pomodoro (Italiaanse gekruide gehaktballetjes in tomatensaus)
  • Buffet “Tapas Españolas”
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude tapas

    • Spaanse ham en worstsoorten
    • Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes en rucola
    • Gemarineerde olijven
    • Manchego (schapenkaas) in knoflookolie
    • Spiesje mozzarella en sud ’n sol tomaten
    • Diverse afgebakken broodsoorten met kruidenboter, olijventapenaden, aioli en knoflookmayonaise

    Warme gerechten

    • Gebakken gehaktballetje, medium gekruid
    • Huisgemaakte tomaten- paprikasaus
    • Aardappel tortilla met knoflook, paprika en ui
    • Mini scampi’s, gebakken gamba’s in knoflookolie
    • Champignons met knoflook en oregano
    • Pollo de Jerez, malse kipfilet met een saus van sherry
    • Patatas bravas met knoflookmayonaise
  • Buffet "De Bourgondiër"
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
    • Salade penne met artisjokken, haricots verts, Noorse garnalen en rucola
    • Veldsla met toppings van pijnboompitjes, gedroogde pomodori (roma-tomaatjes) en frisse limoendressing
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Overheerlijke verse lasagne bolognese
    • Runderstoofpot op zijn Siciliaans met tomaten en rozemarijn
    • Zalmfilet op een bedje van spinazie met tomatensaus en gegratineerd met mozzarella geserveerd met verse tagliatelle
    • Lintnoedels met gegrilde kip, roomsaus met groene pesto en gedroogde tomaatjes
    • Met kaas gevulde en gegratineerde tortelloni
  • Buffet "De Bollenstreek"
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Mootjes gestoomde zalm begeleid met whiskysaus
    • Rauwkostsalade met toppings en limoendressing
    • Waldorfsalade met stukjes gerookte kip
    • Salade van Reypenaer-kaas, verse bleekselderij en walnoten
    • Aardappelsalade met rode ui en verse bieslook
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Botermalse kippendijtjes in roomsaus met paddenstoelen
    • In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
    • Bloemkool en broccoli met gebakken nootjes
    • Met ham en kaas gegratineerde witlof
    • Aardappelen gegratineerd met oude kaas, rozemarijn en tijm
  • Buffet "Het oude Katwijk"
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Huisgemaakte rundvleessalade met verschillende koude vleeswaren
    • Huisgemaakte zalmsalade met verschillende koude vissoorten
    • Mooi opgemaakte varkensfricandeau met verse ananas
    • Verschillende soorten gerookte ham met meloen
    • Verse rauwkostsalade met yoghurtdressing
    • Diverse Franse en Hollandse kazen met noten en dadels
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Lekker gekruide varkenscarré in huisgemaakte roomsaus
    • Rundergehaktballetjes in eigen jus met uitjes
    • Huisgemaakte kipsaté met huisgemaakte pindasaus
    • Vispotje van Noordzeevis in wittewijnsaus met dille
    • Aardappelgratin met knoflook en tijm
    • Witte rijst met bosuitjes, taugé en broccoli
  • Frans buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Huisgemaakte salade niçoise
    • Opgemaakte zalmsalade
    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Ardennerham met meloen
    • Rauwkostsalade
    • Groene salade met dressing
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Varkenshaas in champignon-roomsaus
    • Coq au vin
    • Oma’s gehaktballen in jus
    • Ratatouille
    • Penne a la Provence
    • Aardappelgratin
  • Italiaans Buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Een heerlijke salade met tomaat, mozzarella en pesto
    • Antipasti van Italiaanse worst- en hamspecialiteiten met meloen
    • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
    • Gemengde groene sla met olijven, mozzarella en Italiaanse dressing
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Kippendij met parmaham in rodewijnjus
    • Tortellini met ricotta en spinazie
    • Lasagne bolognese
    • Provinciaalse ratatouille
    • Aardappelwedges met tijm en rozemarijn
    • Penne gegratineerd met Parmezaanse kaas
  • Indisch buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Salade gadogado

    Warme gerechten

    • Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
    • Daging rendang (gestoofd rundvlees in pittige sojasaus)
    • Ajam besengek (malse dijfilet in milde kokossaus)
    • Javaanse kipsaté
    • Sambal goreng telor (hardgekookt ei in kokossaus)
    • Sajoer lodeh (mix van groenten in milde kokosmelk)
    • Tjaptjoi
    • Chinese garnalen in zoetzure saus
    • Nasi goreng
    • Bami goreng

    Bijgerechten

    • Atjar, kroepoek, seroendeng, sambal, zoetzure komkommer, gebakken uitjes
  • Oosters buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Rijsttafel

    • Saté van kip en varkenshaas
    • Bami goreng
    • Nasi goreng
    • Foeyonghai
    • Indische balletjes in zoetzure saus
    • Kroepoek, seroendeng, atjar
    • Zoetzure komkommer
    • Salade gadogado
    • Groene salade met toppings en dressing
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
  • Hollands buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Plateau van gerookte vissoorten
    • Salade van zalm
    • Opgemaakte rundvleessalade
    • Groene salade met croutons, pijnboompitjes en dressings
    • Gevulde eitjes
    • Gevulde tomaatjes
    • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

    Warme gerechten

    • Beenham met honingmosterdsaus
    • Gepocheerde zalm, wittewijnsaus en groenten
    • Boeuf bourguignon
    • Hollandse groentemix
    • Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
    • Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
  • Stamppottenbuffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Warme gerechten

    • Stamppot rauwe andijvie met oma’s gehaktbal
    • Stamppot boerenkool met worst en uitgebakken spekjes
    • Stamppot zuurkool met rookworst en Zeeuws spek

    Bijgerechten

    • Garnituur van piccalilly, augurkjes, zilveruitjes, uitgebakken uitjes, stoofperen en lekkere vleesjus

    Extra op aanvraag (tegen meerprijs):

    • Huisgemaakte erwtensoep
    • Stamppot hachee met rode kool
  • Buffet à la Orion
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffemayonaise
    • Carpaccio van gerookte zalm à la Orion
    • Opgemaakte rundvleessalade
    • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
    • Cocktail- en ravigottesaus

    Warme gerechten

    • Gemarineerde spareribs à la Orion
    • Gemarineerde varkenshaassaté in satésaus à la Orion
    • Kippenpootjes in chilisaus à la Orion
    • Met ham en kaas gegratineerde witlof
    • Gebakken krieltjes met spek en uitjes

    Extra op aanvraag (tegen meerprijs):

    • Zalmfilet in een mosterd-dillesaus
    • Krab diable (Krab met een heerlijke Orion saus)
  • Standaard buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Plateau van gerookte vissoorten
    • Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
    • Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
    • Rauwkostsalade
    • Groene salade met dressing
    • Diverse afgebakken broodsoorten met boter, tapenade en koude sauzen

    Warme gerechten

    • Varkenshaas in champignon roomsaus
    • Beenham met honingmosterdsaus
    • In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
    • Ratatouille
    • Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
    • Witte rijst met cashewnoten en lente ui
  • Chef's choice
    OFFERTE AANVRAGEN

    Uw buffet

    Onze chef-kok maakt een heerlijke keuze uit onze gerechten. Laat u verrassen!

    • 3 voorgerechten/salades
    • 2 hoofdgerechten met groenten en aardappel/pastagerecht
    • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
  • Saté buffet
    OFFERTE AANVRAGEN

    Koude gerechten

    • Huzarensalade
    • Pastasalade
    • Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

    Warme gerechten

    • Kipsaté in satésaus
    • Gehaktballetjes in sweet chilisaus