Barbecue organiseren

U wilt een barbecue organiseren op de zaak of thuis. En u heeft geen tijd voor de voorbereidingen. Wij zijn ook het adres voor verzorgde barbecues en bieden u een uitgebreide keuze aan pakketten. Daarnaast kunt u kiezen uit heel veel losse producten voor op, of bij de barbecue. En ook uw desserts kunnen wij verzorgen. Aan u de keuze. Hoe dan ook; Het wordt smullen voor u en uw gasten!

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw barbecue of bijzondere gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt uw barbecue tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een bittergarnituur tot een uitgebreid buffet, of een barbecue. Wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw feest sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Catering Cor Jansen - BBQ