Bedrijfscatering

Bent u op zoek naar catering voor uw bedrijf? Catering Cor Jansen staat voor u klaar. Wij kunnen bedrijfscatering verzorgen voor bijvoorbeeld vergaderlunches of een gezellig diner met uw collega’s op een locatie naar keuze. Van broodjes tot grote buffetten, ons aanbod is erg divers. Door ons grote assortiment kunnen wij het een ieder naar wens maken.

Ervaren team

Het verzorgen van de bedrijfscatering voor uw vergadering of bedrijfsfeest is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is bedrijfscatering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een ontbijt tot een uitgebreid buffet tijdens het diner, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij het drinken verzorgen. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u! Bekijk ons assortiment op de website en we zien uw aanvraag graag tegemoet.

Catering Cor Jansen - Buffet