Buffet aan huis

U heeft een feestje te vieren en wil dat in huiselijke kring doen. Heeft u al eens gedacht aan een gezellig diner? Dan mag een warm en/of koud buffet niet ontbreken. Bij ons heeft u tal van mogelijkheden en kunt u iedere gast naar wens zijn.

Ervaren team

Het verzorgen van een buffet voor uw feestje of bijzondere gelegenheid aan huis is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Wij verzorgen warme en koude buffetten, themabuffetten en indien gewenst complete aankleding. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien besteden wij veel aandacht aan de presentatie. Niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook een lust voor het oog. Wij houden tevens graag rekening met diëten en allergieën. Geef het aan ons door en wij zullen dit voor u bereiden.

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvol buffet aan huis met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide buffetmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Buffet