Buffet “Ambachtelijk” (Oer-Hollands)

Buffet “Ambachtelijk” (Oer-Hollands)

Koude gerechten

  • Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
  • Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
  • Selectie van gerookte vissoorten uit de Noordzee
  • Ouderwetse huzarensalade met eitje en ham
  • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

Warme gerechten

  • Gehaktballetjes op grootmoeders wijze met mosterdjus en uitjes
  • Kabeljauwfilet gestoofd in mosterdsaus en afgemaakt met julienne van fijne groenten
  • Stooflapje met rode kool, appel en romige aardappelpuree
  • Bloemkool met kaassaus
  • Krielaardappeltjes in de boter gebakken

Extra op aanvraag (tegen meerprijs):

  • Aanvullingen volgens het seizoen mogelijk, zoals asperges, vis en groente volgens de seizoenswijzer, wild, gevogelte, etc.
0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar shop