Buffet “Ambachtelijk” (Oer-Hollands)
Started 3 January 2019
Koude gerechten
- Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
- Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
- Selectie van gerookte vissoorten uit de Noordzee
- Ouderwetse huzarensalade met eitje en ham
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Gehaktballetjes op grootmoeders wijze met mosterdjus en uitjes
- Kabeljauwfilet gestoofd in mosterdsaus en afgemaakt met julienne van fijne groenten
- Stooflapje met rode kool, appel en romige aardappelpuree
- Bloemkool met kaassaus
- Krielaardappeltjes in de boter gebakken
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Aanvullingen volgens het seizoen mogelijk, zoals asperges, vis en groente volgens de seizoenswijzer, wild, gevogelte, etc.