Buffet “De Bollenstreek”

Buffet “De Bollenstreek”

Koude gerechten

  • Mootjes gestoomde zalm begeleid met whiskysaus
  • Rauwkostsalade met toppings en limoendressing
  • Waldorfsalade met stukjes gerookte kip
  • Salade van Reypenaer-kaas, verse bleekselderij en walnoten
  • Aardappelsalade met rode ui en verse bieslook
  • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

Warme gerechten

  • Botermalse kippendijtjes in roomsaus met paddenstoelen
  • In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
  • Bloemkool en broccoli met gebakken nootjes
  • Met ham en kaas gegratineerde witlof
  • Aardappelen gegratineerd met oude kaas, rozemarijn en tijm
0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar shop