Buffet “De Bourgondiër”

Buffet “De Bourgondiër”

Koude gerechten

  • Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
  • Salade penne met artisjokken, haricots verts, Noorse garnalen en rucola
  • Veldsla met toppings van pijnboompitjes, gedroogde pomodori (roma-tomaatjes) en frisse limoendressing
  • Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade

Warme gerechten

  • Overheerlijke verse lasagne bolognese
  • Runderstoofpot op zijn Siciliaans met tomaten en rozemarijn
  • Zalmfilet op een bedje van spinazie met tomatensaus en gegratineerd met mozzarella geserveerd met verse tagliatelle
  • Lintnoedels met gegrilde kip, roomsaus met groene pesto en gedroogde tomaatjes
  • Met kaas gevulde en gegratineerde tortelloni
0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar shop