Catering aan huis

U heeft een feestje te vieren en wil dat in huiselijke kring doen. Voor catering aan huis bent u bij Catering Cor Jansen op het juiste adres. Daarbij maakt de grootte van uw feestje voor ons niet uit. Catering Cor Jansen is uw cateringpartner bij u thuis, op uw kantoor of op een andere locatie.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw feestje of bijzondere gelegenheid thuis is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een bittergarnituur tot een uitgebreid buffet, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw feest sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!