Catering hapjes

Organiseert u binnenkort een feestelijke gelegenheid? Wij verzorgen graag de catering voor u. Wij kunnen overheerlijke hapjes voor u bereiden die wij serveren tijdens uw receptie of jubileum. We hebben verschillende hapjes voor u, zoals amuses, canapés en natuurlijk bittergarnituur. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen.

Ons aanbod

Ons aanbod aan hapjes is erg divers. We hebben warme en koude amuses die wij zelfs op locatie voor u kunnen bereiden. Zo kunnen uw gasten live zien hoe deze schitterende hapjes bereid worden. Ook de canapés hebben wij in verschillende soorten en maten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om bittergarnituur te laten serveren. Wij serveren zowel koude als warme bittergarnituur.

Ervaren team

Het verzorgen van de hapjes voor uw feestelijke gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Wij zetten uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Mogen wij bij u de catering verzorgen?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvol feest of jubileum met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten van de verschillende hapjes. Ons team verzorgt het graag voor u! Bekijk snel ons gehele aanbod op onze website.

Catering Cor Jansen - Canapes