Catering receptie

U heeft iets te vieren en geeft een receptie om het heugelijke feit te delen met uw gasten. Tijdens uw receptie bent u het stralend middelpunt van de aandacht. Laat uw catering over aan ons. Wij verzorgen graag uw catering zodat u kunt genieten als stralend middelpunt. Aan u de keuze hoe uitgebreid u de catering wenst. Voor ons maakt ook de grootte van de receptie niet uit. Van borrelhapjes en bittergarnituur tot een complete walking dinner, wij verzorgen het graag voor u.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw receptie of bijzondere gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een bittergarnituur tot een uitgebreid buffet, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drankjes regelen en uw feest sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Catering Cor Jansen - Evenementen