Catering voor uw bruiloft

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en moet onvergetelijk zijn. Daarbij regelt u alles tot in de puntjes. Laat de catering over aan ons, dan heeft u daar geen omkijken naar. Onze mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u alleen borrelhapjes, een heerlijke high tea of een van onze luxe buffetten? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw verjaardag is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Wij zetten uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Verwen uw familie en vrienden met een bittergarnituur tijdens uw verjaardag. Of wilt u een uitgebreider buffet? Naast standaard buffetten kunnen wij ook hapjes voor uw verjaardag op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw verjaardag sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle verjaardag met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Kleine hapjes op een schaal