Personeelsfeest

U gaat binnenkort een personeelsfeest organiseren? U heeft natuurlijk nagedacht over de catering. Wij kunnen uw personeelsfeest van A tot Z aankleden. Van een bittergarnituur tot een compleet walking dinner, inclusief amuses en kleine gerechten. Geen personeelsfeest is ons te gek.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw feest of bijzondere gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Verwen uw collega’s met een bittergarnituur tijdens uw personeelsfeest. Of wilt u een uitgebreider buffet? Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten voor uw personeelsfeest op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw personeelsfeest sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvol personeelsfeest met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Mensen bij een buffet