Ons aanbod

Heeft u binnenkort een bedrijfsborrel, feestje of iets bijzonders te vieren? Wij kunnen de totale catering voor u verzorgen. Van borrelhapjes tot warme & koude buffetten en complete diners. Daarnaast kunnen wij de drank voor u regelen, uw partij sfeervol aankleden en uw entertainmentprogramma invullen. Niets is ons te veel!

Lunch/Brunch/Broodjes

Catering Cor Jansen - Ontbijt

Verwen uw medewerkers, familie of vrienden op elk eetmoment van de dag! Of u nu kiest voor een buffet als ontbijt, lunch, brunch of diner, Catering Cor Jansen zorgt ervoor dat uw gasten genieten. Wanneer mogen wij u van dienst zijn?

Diverse broodjes

Kopie van Header-Buffeten-testen-amuse PER STUK

Verwen uw medewerkers, familie of vrienden op elk eetmoment van de dag! Of u nu kiest voor een buffet als ontbijt, lunch, brunch of diner, Catering Cor Jansen zorgt ervoor dat uw gasten genieten. Wanneer mogen wij u van dienst zijn?

Vergaderlunches

Op zoek naar een goed cateringbedrijf dat uw lunch bezorgt en verzorgt tijdens een vergadering? Kies dan voor Catering Cor Jansen. Ons team bereidt de lekkerste lunches voor u. Natuurlijk mogen luxe belegde broodjes tijdens een vergadering niet ontbreken. Ook een goed gevulde soep zit in ons standaardlunchbuffet. Dat is een verwennerij!

Salades

Bij uw bedrijfsfeest of BBQ mogen salades natuurlijk niet ontbreken. Kiest u voor een huzaren- of vleessalade, of gaat uw voorkeur uit naar een luxe opgemaakte vissalade? Ook voor speciale salades als salade niçoise of een caesarsalade bent u bij Catering Cor Jansen aan het juiste adres. Onze salades kunt u bijvoorbeeld bestellen als kleine gerechtjes op bordjes. Salades zijn ook los of als buffet te bestellen.

Buffetten

Organiseert u een feest, waarbij een koud en/of warm buffet niet mag ontbreken? Catering Cor Jansen verzorgt warme en koude buffetten, themabuffetten en indien gewenst de complete aankleding. Wij houden graag rekening met diëten en allergieën. Glutenvrij, zoutloos, of zonder (sporen van) noten: wij bereiden voor iedereen een smakelijk buffet.

High tea/High wine

Heeft u binnenkort iets te vieren? Kies eens voor een high tea of high wine. Ontdek hieronder wat wij u te bieden hebben.

Walking dinner

Organiseert u een feestje? Dan is een walking dinner zeker een aanrader! Zo geniet u met uw gasten op ongedwongen wijze van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. U heeft de keus uit ons standaard, luxe of exclusieve assortiment.

Borrelhapjes

Binnenkort een borrel bij u thuis of op de zaak? Daar horen uiteraard lekkere borrelhapjes bij. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan amuses, canapés en schalen met koude en warme bittergarnituren. Graag leveren wij een smaakvolle bijdrage aan uw borrel.

Barbecue

Zin in een gezellige barbecue, maar geen tijd om het voor te bereiden? Catering Cor Jansen verzorgt uw barbecue geheel naar uw eigen wensen. Met natuurlijk de heerlijkste vleessoorten, maar ook de visliefhebbers hebben ruime keuze. Zelfs vegetariërs kunnen bij ons genieten van een heerlijke barbecue. Dat wordt smullen voor u en uw gasten!

Dessert

U wilt toch uw diner(buffet) afsluiten met een dessertbuffet of een ruime keuze aan losse nagerechten? Catering Cor Jansen maakt van uw dessert een culinaire afsluiting van uw etentje of feestje. Bekijk hier het uitgebreide aanbod.

Live-cooking

Catering Cor Jansen - Live cooking

Live-cooking verzorgt het cateringteam van Catering Cor Jansen graag voor u. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Let op!

Wegens verhuizing hebben wij een nieuw adres. U kunt uw bestellingen ophalen op onderstaand adres:

Steenbakkerstraat 11 (bij Jonker Travel / Argos Tankstation)
2222 AT
Katwijk aan Zee