Amuses koud en warm

Een amuse is een zeer klein gerechtje. Een hapje dat zowel voor als tijdens de maaltijd opgediend kan worden. De gerechtjes worden op passende wijze geserveerd. Wij bieden u een ruim assortiment aan speciale koude en warme amuses. U kunt kiezen uit ons standaard, luxe en exclusive aanbod.

Koude amuses standaard (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)
  • Roosje van carpaccio met rucola, truffelmayonaise en pijnboompitten
  • Salade caprese (tomaat, mozzarella, basilicum)
  • Gazpacho in een glaasje
  • Parmaham met meloenparels gemarineerd met munt en honing
  • Rilette van gestoomde makreel met appel en sjalot
  • Glaasje met luxe salade van vis
  • Glaasje met luxe salade van vlees
  • Gerookte eendenborst met vijgenchutney
  • Vitello tonnato met gefrituurde kappertjes
Koude amuses luxe (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)
  • Gambaspiesje met knoflook en peterselie
  • Zalmroosje op blini met crème fraîche en zalmeitjes
  • Kleine ceasarsalade in een glaasje
  • Mousse van makreel met rode bietjes en appel
  • Gebraden bavette, waldorfsalade en remouladesaus
  • Geitenkaas met spekjes en gedroogde pruimen
  • Gerookte kipfilet met avocado en kerriemayonaise
  • Huisgemaakte tonijnsalade met een gekookt kwarteleitje
 Koude amuses exclusive (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)
  • Gerookte paling met spekmayonaise en gedroogde pruimen
  • Rosbief van tonijn met wakame en wasabimayonaise
  • Gerookte kalfslende met waldorfsalade en truffelmayonaise
  • Oester naturel
  • Oester met rodewijnazijn en sjalotten
  • Oester met Thaise yoghurt
  • Luxe garnalencocktail
  • Salade van rivierkreeftjes met kerriemayonaise en appel
  • Stukje koude ossenhaas met rode portgelei en druiven
  • Rolletje van serranoham met groene asperges en gedroogde tomaat
  • Medaillon van varkenshaas met cranberrymayonaise en schorseneren
Warme amuses standaard (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)

(Alleen mogelijk om op locatie te maken)

  • Gegrilde coquille met lauwwarme venkelsalade
  • Minipasteitje met een ragout van paddenstoelen
  • Quiche lorraine of vegetarisch
  • Bitterballetje met roosje rookvlees en truffelmayonaise
Warme amuses luxe (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)

(Alleen mogelijk om op locatie te maken)

  • Spiesje van ossenhaas met teriyaki-saus
  • Shortrib gelakt met eigen jus
  • Tempura van gamba en Oosterse mayonaise
Warme amuses exclusive (Vanaf 20 stuks per gerecht te bestellen)

(Alleen mogelijk om op locatie te maken)

  • Gegratineerde oester op een bedje van spinazie
  • Krokant plakje zwezerik met truffellak
  • Met sesam gebakken blokje zalm

Voor alle Borrelhapjes gelden deze spelregels