Buffetten
Organiseert u een feest, waarbij een koud en/of warm buffet niet mag ontbreken? Catering Cor Jansen verzorgt warme en koude buffetten, themabuffetten en indien gewenst de complete aankleding. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij besteden bovendien veel aandacht aan de presentatie. Niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook een lust voor het oog! Catering Cor Jansen houdt graag rekening met diëten en allergieën. Glutenvrij, zoutloos of zonder (sporen van) noten: wij bereiden voor iedereen een smakelijk buffet.
Voor alle Buffetten gelden deze spelregels
-
Buffet “De Zwaaikom”
Koude gerechten
- Huisgemaakte pittige kipsalade met cashewnoten en ananas
- Zalmsalade
- Rosbief met truffelmayonaise
- Ardennerham met meloen
- Kaasplateau met noten en dadels
- Rauwkostsalade
- Groene salade met croutons, pijnboompitten en dressings
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Rundergehaktballetjes in eigen jus
- Kipsaté in pindasaus en krokante uitjes
- Gestoofde kabeljauw en grove mosterdsaus
- Mix van roergebakken groenten
- Aardappelgratin
- Macaroni met gedroogde tomaat, gegratineerd met kaas
-
Frans buffet
Koude gerechten
- Huisgemaakte salade niçoise
- Opgemaakte zalmsalade
- Rosbief met truffelmayonaise
- Ardennerham met meloen
- Rauwkostsalade
- Groene salade met dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Coq au vin
- Oma’s gehaktballen in jus
- Ratatouille
- Penne a la Provence
- Aardappelgratin
-
Indisch buffet
Koude gerechten
- Salade gadogado
Warme gerechten
- Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
- Daging rendang (gestoofd rundvlees in pittige sojasaus)
- Ajam besengek (malse dijfilet in milde kokossaus)
- Javaanse kipsaté
- Sambal goreng telor (hardgekookt ei in kokossaus)
- Sajoer lodeh (mix van groenten in milde kokosmelk)
- Tjaptjoi
- Chinese garnalen in zoetzure saus
- Nasi goreng
- Bami goreng
Bijgerechten
- Atjar, kroepoek, seroendeng, sambal, zoetzure komkommer, gebakken uitjes
-
Oosters buffet
Rijsttafel
- Saté van kip en varkenshaas
- Bami goreng
- Nasi goreng
- Foeyonghai
- Indische balletjes in zoetzure saus
- Kroepoek, seroendeng, atjar
- Zoetzure komkommer
- Groene salade met toppings en dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
-
Hollands buffet
Koude gerechten
- Plateau van gerookte vissoorten
- Salade van zalm
- Opgemaakte rundvleessalade
- Groene salade met croutons, pijnboompitjes en dressings
- Gevulde eitjes
- Gevulde tomaatjes
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Beenham met honingmosterdsaus
- Gepocheerde zalm, wittewijnsaus en groenten
- Boeuf bourguignon
- Hollandse groentemix
- Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
- Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
-
Stamppottenbuffet
Warme gerechten
- Hutspot stamppot met oma’s gehaktbal
- Stamppot boerenkool met worst en uitgebakken spekjes
- Stamppot zuurkool met rookworst en Zeeuws spek
Bijgerechten
- Garnituur van piccalilly, augurkjes, zilveruitjes, uitgebakken uitjes, stoofperen en lekkere vleesjus
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Huisgemaakte erwtensoep
- Stamppot hachee met rode kool
-
Buffet à la Orion
Koude gerechten
- Carpaccio van weiderund met rucola, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffemayonaise
- Carpaccio van gerookte zalm à la Orion
- Opgemaakte rundvleessalade
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Cocktail- en ravigottesaus
Warme gerechten
- Gemarineerde spareribs à la Orion
- Gemarineerde varkenshaassaté in satésaus à la Orion
- Kippenpootjes in chilisaus à la Orion
- Met ham en kaas gegratineerde witlof
- Gebakken krieltjes met spek en uitjes
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Zalmfilet in een mosterd-dillesaus
- Krab diable (Krab met een heerlijke Orion saus)
-
Standaard buffet
Koude gerechten
- Rosbief met truffelmayonaise
- Plateau van gerookte vissoorten
- Scharreleieren gevuld met truffelcrème, tomatencrème en kruidencrème
- Tomaatjes gevuld met crème van boerenham
- Rauwkostsalade
- Groene salade met dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met boter, tapenade en koude sauzen
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon roomsaus
- Beenham met honingmosterdsaus
- In mosterdsaus gegaarde kabeljauw bestrooid met verse dille
- Ratatouille
- Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
- Witte rijst met cashewnoten en lente ui
-
Chef's choice
Uw buffet
Onze chef-kok maakt een heerlijke keuze uit onze gerechten. Laat u verrassen!
- 3 voorgerechten/salades
- 2 hoofdgerechten met groenten en aardappel/pastagerecht
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
-
Saté buffet
Koude gerechten
- Rundvleessalade
- Pastasalade
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
Warme gerechten
- Kipsaté in satésaus ( 2 stokjes)
- Varkenshaassaté in satésaus (2 stokjes)
- Gehaktballetjes in sweet chilisaus
Voor alle Buffetten gelden deze spelregels