Ontbijt/lunch/brunch

Verwen uw medewerkers, familie of vrienden op elk eetmoment van de dag! Of u nu kiest voor een buffet als ontbijt, lunch, brunch of diner, Catering Cor Jansen zorgt ervoor dat uw gasten genieten. Wanneer mogen wij u van dienst zijn?

Ontbijtbuffet (vanaf € 19,50)

Catering Cor Jansen - Ontbijt

Uw familie of medewerkers verwennen met een ontbijtbuffet? Catering Cor Jansen verzorgt tot in de puntjes een uitgebreid buffet voor u, bestaande uit diverse luxe broodjes, allerlei vleeswaren en kazen en zoet broodbeleg. Een heerlijk verwenmoment aan het begin van de dag!

Lunchbuffet (vanaf € 19,50)

Op zoek naar een goed cateringbedrijf dat uw lunch bezorgt en verzorgt? Kies dan voor Catering Cor Jansen. Ons team bereidt de lekkerste lunches voor u. Natuurlijk mogen luxe belegde broodjes niet ontbreken. Ook een goed gevulde soep zit in ons standaardlunchbuffet. Dat is een verwennerij!

Brunchbuffet (vanaf € 31,50)

Catering Cor Jansen - Brunch

Wilt u een uitgebreide brunch bij u thuis of op de zaak organiseren? Catering Cor Jansen verzorgt uw brunchbuffet met kwaliteit en passie. Naast het gevarieerde standaardassortiment kunt u uw brunch uitbreiden met luxe lekkernijen, zoals heerlijke vissoorten of verse fruitsalades.

Diverse broodjes (vanaf € 2,50)

Catering Cor Jansen - Broodjes

Belegde broodjes nodig? Wij regelen het graag voor. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod. Wat dacht u van een lekkere croissant of een zacht bolletje met hartig beleg? Pistoletjes en ciabatta-broodjes zijn ook favoriet. Een vers belegd broodje gaat er altijd in!

Vergaderlunches (vanaf € 8,00)

Op zoek naar een goed cateringbedrijf dat uw lunch bezorgt en verzorgt tijdens een vergadering? Kies dan voor Catering Cor Jansen. Ons team bereidt de lekkerste lunches voor u. Natuurlijk mogen luxe belegde broodjes tijdens een vergadering niet ontbreken. Ook een goed gevulde soep zit in ons standaardlunchbuffet. Dat is een verwennerij!

Wij hebben alvast drie verschillende vergaderlunches voor u samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk een lunch op maat te bestellen, afgestemd op uw wensen.