Verhuur

Catering Cor Jansen geeft u de mogelijkheid om uw feest of evenement te organiseren zoals u dat wilt. Met onze verhuurmogelijkheden maken we uw feest of evenement tot een succes. Heeft u een aantal statafels nodig of wil u uw tuin omtoveren tot feestzaal; wij verzorgen het voor u! Wij kleden uw feest compleet aan in de stijl die u wenst.

Hieronder ziet u een overzicht van onze verhuur. Klik op de afbeeldingen om het uitgebreide verhuurassortiment te bekijken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Party-verhuur

Catering Cor Jansen - partyverhuur

Heeft U binnenkort een feest of evenement? Wij verhuren: servies, bestek en glaswerk, meubels en tafellinnen, apparatuur (biertaps, koffieapparaten, warmhoudketels etc.) en personeel

OFFERTE AANVRAGEN

Barbecue

Catering Cor Jansen - bbq pakket

Wilt u een met een grote groep gasten barbecueën, huur dan een van onze professionele barbecues. Zo wordt uw barbecuefeest een groot succes!

OFFERTE AANVRAGEN

Haringkar

verhuur catering Cor jansen

Wilt u een keer iets anders bij uw evenement of bedrijfsfeest? Huur onze haringkar en organiseer een haringparty! Uw gasten zullen het zeker waarderen.

OFFERTE AANVRAGEN

IJswagen

verhuur catering Cor jansen (1)

Wat is een mooiere afsluiting van een diner of een feest dan een lekker ijsje? Verras uw gasten door een ijswagen te huren en serveer vers schepijs!

OFFERTE AANVRAGEN

Mobiele keuken

CateringCorJansen_MobieleKeuken

Wilt u tijdens uw evenement uw gasten verrassen met versbereide gerechten? Dan is het huren van een mobiele keuken met toebehoren iets voor u.

OFFERTE AANVRAGEN

Snackwagen

Catering persoon voor de wagen

Uw gasten verrassen met een snackwagen? Dan is het huren van een snackwagen iets voor u. Bekijk voor meer informatie onze website https://snackwagenhuur.nl/

OFFERTE AANVRAGEN