Walking dinner

Organiseert u binnenkort een feestje? Dan is een walking dinner zeker een aanrader! Zo geniet u met uw gasten op ongedwongen wijze van diverse gerechtjes. Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. U heeft de keus uit ons standaard, luxe of exclusive assortiment.

Koud

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Kies hier voor de koude gerechten van uw walking dinner.

Warm

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Kies hier voor de warme gerechten van uw walking dinner.