High tea

U wilt een high tea gaan organiseren en u vindt het veel werk? Niet als u de hulp van Catering Cor Jansen inschakelt. Zo zet u in een mum van tijd uw tafel thuis, op kantoor of een andere locatie vol met hartige en zoetige traktaties. De verschillende theesoorten maken daar natuurlijk onderdeel van uit.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw high tea of bijzondere gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een bittergarnituur tot een uitgebreid buffet, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw feest sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Catering Cor Jansen - High Tea